bus auto fiets
Menu

Over Vallei van Milsbèk

Vallei van Milsbèk wordt een groene en energieneutrale wijk. Of je nu zoekt naar rust en ontspanning, graag de natuur ingaat of wilt genieten in een toekomstbestendige en duurzame woning: bij Vallei van Milsbèk vind je het allemaal!

Bekijk het actuele 

woningaanbod!
Ext Vv Low Res

Prachtige groene wijk

Met een divers woningaanbod wordt Vallei van Milsbèk een gevarieerde en gezellige nieuwe woonwijk. Er is in de wijk veel aandacht voor biodiversiteit en klimaatadaptatie. Zo krijgen platte daken – zoals bergingen en uitbouwen – een sedum/groendak. Naast een mooie uitstraling zorgt dit voor natuurlijke wateropvang en verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Ook komt er een wadi voor natuurlijke wateropvang, een groen hofje ter bevordering van de biodiversiteit en nestelgelegenheden in woninggevels. Kortom: een fijne woonplek voor mens én dier!

Meer informatie over de wijk en de omgeving?

Bekijk de brochure

Energieneutraal wonen

De woningen van Vallei van Milsbèk zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Zo woon je energieneutraal: hoe fijn! Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je energienota. Wist je dat je met een gunstig energielabel meer kunt lenen voor je hypotheek of duurzaamheidskorting op je hypotheekrente kunt krijgen?

Duurzaam genieten:

  • Alle woningen energieneutraal

    Alle woningen energieneutraal

  • Uitstekend geïsoleerd: aangenaam wonen

    Uitstekend geïsoleerd: aangenaam wonen

  • Klaar voor de toekomst!

    Klaar voor de toekomst!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor

de nieuwsbrief
Locatie V2

Heerlijk wonen in Milsbeek

Milsbeek heeft veel meer te bieden dan alleen een prachtige groene omgeving. In dit charmante dorp vind je lokale winkels en bruisende markten. Het is een plek waar je je snel thuis voelt en waar vriendelijkheid en gemoedelijkheid de boventoon voeren. Er is een dorpsblad - Op de Milsbèk - dat wordt gemaakt door én voor de inwoners van Milsbeek, vol met leuke interviews, lokaal- en verenigingsnieuws.

Ook zijn er in Milsbeek verschillende ontmoetingsplekken, waar activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd en kan worden aangeschoven voor een vers bereide maaltijd. Zo worden er spontane contacten gelegd, wat de verbondenheid in het dorp versterkt.

Meer over de  

mooie ligging en locatie

Update

Verkoop gestart!

Verkoop gestart!

De verkoop van Vallei van Milsbèk - fase 1 is gestart! Schrijf je nu in!

Schrijf je in!