bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Woningen fase 1 onder optie | Fase 2 in aantocht

5 december 2023

Na een succesvolle inschrijfperiode staan alle woningen van Vallei van Milsbèk – fase 1 onder optie.

Inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen, hebben dit van de makelaar gehoord. Overige inschrijvers staan op de reservelijst en worden benaderd door de makelaar als er een woning van hun voorkeur beschikbaar komt.

Inschrijven reservelijst
Heb jij interesse in een woning van Vallei van Milsbèk – fase 1, maar heb je je niet ingeschreven?* Via de accountomgeving is het mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst voor de woning(en) van jouw voorkeur. Als er een optie op een woning vervalt, dan wordt de woning toegewezen aan de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst.

* Heb jij je je met/via je partner ingeschreven, maar is er geen woning aan jou toegewezen? Dan sta je automatisch op de reservelijst voor de woning(en) van jouw voorkeur en hoef je dus niets te doen.

Fase 2 binnenkort in verkoop!
Kwam fase 1 van Vallei van Milsbèk te snel voor jou, of zag je net niet jouw droomwoning tussen het aanbod? Goed nieuws, want door de grote belangstelling gaat fase 2 al medio februari 2024 in verkoop! Deze fase bestaat uit 26 gevarieerde koopwoningen: van twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige semibungalows tot tussen- en hoekwoningen. Net als bij fase 1 zijn alle woningen energieneutraal en hebben ze een prachtige uitstraling. We streven ernaar om alle 77 woningen van Vallei van Milsbèk in één keer te bouwen.

Via deze website en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte over Vallei van Milsbèk – fase 2. Wie weet vind jij hier jouw nieuwe woning!