bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Wat zijn jouw woonwensen?

13 juli 2023

In dit artikel lees je over de woonwensen-enquĂȘte en het duurzame en natuurinclusieve karakter van Vallei van MilsbĂšk.

Wat zijn jouw woonwensen?
Met de naderende start verkoop van Vallei van MilsbĂšk – naar verwachting eind dit jaar – krijgen we graag meer inzicht in de actuele woonwensen en -behoeften. Zie jij jezelf hier al wonen, dan kun je jouw wensen doorgeven via een korte enquĂȘte door op de link hieronder te klikken. Alvast bedankt voor het invullen!

Naar de enquĂȘte

Duurzame en natuurinclusieve wijk
Zoals eerder aangegeven: alle woningen van Vallei van MilsbĂšk worden energieneutraal (ENG, wat staat voor Energie Neutraal Gebouw). Een energieneutrale woning wekt evenveel duurzame energie op als nodig is voor de verwarming, ventilatie en voor warm tapwater. Goed voor het milieu Ă©n voor je energiekosten!

Naast energiezuinigheid is er bij Vallei van Milsbùk aandacht voor natuurinclusiviteit en klimaatadaptatie. Denk aan een wadi en een groen hofje voor bevordering van de biodiversiteit en opvang van regenwater. Ook komen er nestelgelegenheden in gevels en krijgen alle platte daken – zoals bergingen en uitbouwen – een sedum/groendak. Naast een mooie uitstraling zorgt dit voor wateropvang en -afvoer, een voedselbron voor dieren en voor verkoeling tijdens warme zomermaanden. Een win-win-win-situatie!

Enquête invullen