bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop en verkoop Vallei van Milsbèk

31 augustus 2023

De verkoop van Vallei van Milsbèk komt steeds dichterbij. We verwachten in november te starten met de verkoop van de eerste fase, bestaande uit 29 prachtige koopwoningen!

Voordat de verkoop start, kun je in oktober tijdens de voorverkoop alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven. Hieronder lees je er meer over.

Over de voorverkoop
Tijdens de voorverkoop in oktober kun je online alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven. Binnenkort kunnen we de nieuwe woningimpressies, prijsbandbreedtes en kavelkaart met de ligging van de woningen met je delen. Zo kun je beter bepalen welke woningen passen bij jouw wensen en budget. Er zal ook een voorverkoop-event plaatsvinden, hier vertellen we binnenkort meer over.

Goed om te weten: geef je straks bij de voorverkoop jouw voorkeuren door, dan heb je een streepje voor bij de woningtoewijzing na start verkoop!

Jouw financi√ęle mogelijkheden helder
De voorverkoop en prijsbandbreedtes die binnenkort bekend worden, geven jou de mogelijkheid om alvast te ori√ęnteren op de financieringsmogelijkheden. We adviseren om een financi√ęle check aan te vragen bij een erkend hypotheekadviseur van jouw keuze. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn. De financi√ęle check kun je straks bij start verkoop uploaden bij je inschrijving. Dit geeft je - net als het doorgeven van je voorkeuren tijdens de voorverkoop - een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Klik hier om meer te lezen over LIV Hypotheken & Verzekeringen - die goed op de hoogte zijn van het project Vallei van Milsb√®k - of vraag via onderstaande link meteen hun financi√ęle check aan (de Financieringsbelofte).

Financieringsbelofte aanvragen

Enquête: wat zijn jouw woonwensen?
Heb jij de woonwensen-enquête van Vallei van Milsbèk al ingevuld? Hiermee krijgen we een beter beeld van de woonbehoeften en kunnen we hier, waar mogelijk, rekening mee houden. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Alvast bedankt!

Naar de enquête