bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop 2 november | Verkoop eind november

11 oktober 2023

De verkoop van Vallei van Milsbèk - fase 1 komt nu echt dichtbij! Vanaf eind november start de verkoop en kun jij je inschrijven voor je favoriete woning(en). Voordat de verkoop begint, kun je tijdens de voorverkoop - die 2 november start - alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven.

Voorverkoop 2 november
Op donderdag 2 november om 12.00 uur start de digitale voorverkoop van Vallei van Milsbèk – fase 1. Tijdens de voorverkoop zijn de prijsbandbreedtes per woning bekend en kun je online alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven. Dit geeft je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing!

We organiseren donderdag 2 november ook een fysiek voorverkoop-event in Trefpunt in Milsbeek (Kerkstraat 31), tussen 18.30 en 20.30 uur (vrije inloop). Tijdens het event kom je meer te weten over het project, jouw favoriete woningen en de prijsbandbreedtes. De ontwikkelaars en makelaars staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook is er een hypotheekadviseur aanwezig om je inzicht te bieden op gebied van financiële mogelijkheden en het aankoopproces van een nieuwbouwwoning. Klik hieronder om je aan te melden!

Aanmelden voorverkoop-event

Verkoop eind november
De officiële verkoop van Vallei van Milsbèk – fase 1 start eind november. Binnenkort kunnen we de start verkoopdatum delen. Vanaf dan zijn de woningprijzen bekend, staan alle verkoopstukken online en is het mogelijk om je in te schrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning!

Gevarieerd woningaanbod
Op deze pagina lees je meer over de gevarieerde woningtypes die Vallei van Milsbèk – fase 1 te bieden heeft: van riante twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige semibungalows en levensloopbestendige rijwoningen tot 9 rijwoningen die worden aangeboden met KoopStart. Deze KoopStart-woningen hebben een verlaagde VON-prijs van € 250.000,- om starters op de woningmarkt meer kansen te bieden. Meer lezen over KoopStart? Hier hebben we de informatie voor je op een rij gezet.

We ontmoeten je graag tijdens het voorverkoop-event op 2 november in Milsbeek!

Aanmelden voor het event