bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoopdatum fase 2 bekend!

19 december 2023

Na de succesvolle verkoop kunnen we de start verkoopdatum voor Vallei van Milsbèk – fase 2 met je delen: donderdag 1 februari 2024 om 12.00 uur gaan de woningen van deze tweede (en laatste) fase in verkoop. Heb jij interesse, noteer deze datum dan alvast in je agenda!

Het aanbod van fase 2
Door de grote belangstelling bij fase 1 van Vallei van Milsbèk kunnen we voorspoedig door met fase 2. Deze fase bestaat uit 26 koopwoningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Binnenkort kunnen we meer informatie delen over de verschillende woningtypes.

Energieneutraal wonen
Ook bij fase 2 zijn alle woningen energieneutraal. Dit is niet alleen goed voor het milieu en je energienota, maar het biedt ook extra leenmogelijkheden voor hypotheekaanvragen vanaf 1 januari 2024. De maximale leencapaciteit wordt namelijk gekoppeld aan het energielabel. Bij een energieneutrale woning gaat dit al snel om een extra leencapaciteit van € 30.000,- tot wel € 50.000,-. Energieneutraal wonen in Vallei van Milsbèk wordt zo extra aantrekkelijk en bereikbaarder voor een grotere groep.

Ook stijgt de NHG-grens: in 2024 is het mogelijk om een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) af te sluiten voor woningen tot € 435.000. We hebben de belangrijkste veranderingen per 2024 voor je op een rij gezet, klik hieronder om het artikel te lezen. Bij een hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun je advies en informatie inwinnen over jouw mogelijkheden.

 

Hypothecaire veranderingen per 2024