bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start volgende week!

16 november 2023

Volgende week – om precies te zijn donderdag 23 november om 12.00 uur – is het zover: dan start de verkoop van Vallei van Milsbèk – fase 1! Weet jij al op welke woning(en) jij je wilt inschrijven?

Over de verkoop
Zodra de verkoop start, kun je op deze website alle woning- en verkoopinformatie op je gemak doornemen: van de definitieve woningprijzen, de keuken- en sanitairbrochure tot de koperskeuzelijsten waarmee je de woningen naar jouw wensen vorm kunt geven! De verkoopperiode loopt van donderdag 23 november t/m zondag 3 december.

Tot aan de start verkoop volgende week donderdag kun je jouw woningvoorkeuren nog doorgeven via de aanbodpagina. Handig om te doen als jij jezelf ziet wonen in één van deze prachtige woningen, want dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Je vergroot jouw kansen ook door straks bij jouw inschrijving een financiële check of een verklaring 'aankoop uit eigen vermogen' te uploaden. Dit biedt namelijk de zekerheid dat je de woning kunt financieren. Via de button hieronder kun je de financiële check van LIV Hypotheken - de Financieringsbelofte - aanvragen.

Financieringsbelofte aanvragen

Toewijzing en ‘save the date’: 13 december
Zoals gezegd: de inschrijfperiode loopt van 23 november t/m 3 december. Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk donderdag 7 december van de makelaar of er een woning aan jou is toegewezen. Is dat het geval, dan ontvang je een uitnodiging voor de optantenavond: woensdag 13 december vanaf 18.45 uur in LIV Woonbelevingscentrum te Nijmegen. Tijdens deze avond ontvang je meer informatie over de woningen en het verdere proces.

Uitgelicht: Terracotta

Deze fraaie hoekwoningen hebben parkeerplek op eigen terrein (met uitzondering van bouwnummer 29) en optioneel kan een gemetselde, geïsoleerde berging worden gerealiseerd. Bouwnummer 29 beschikt over een mooie erker.

Woonoppervlakte: ca. 123 - 126 m2
Prijsindicatie: € 395.000 - € 425.000

Uitgelicht: Porselein II

Het is heerlijk wonen in deze riante twee-onder-een-kapwoningen met een aansprekende, landelijke uitstraling. Wil je een extra ruime tweede verdieping? Kijk dan eens naar bouwnummer 7 met een dwarskap. Ontspan je graag in de zon? Deze woningen hebben een diepe tuin op het zuidwesten!

Woonoppervlakte ca. 149 - 156 m2
Prijsindicatie: € 470.000 - € 530.000

Bekijk het woningaanbod