bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop nadert | Groene omgeving

26 september 2023

De verkoop van Vallei van Milsbèk komt steeds dichterbij. We verwachten eind november/begin december te starten met de verkoop van de eerste fase, bestaande uit 29 prachtige koopwoningen!

Voordat de verkoop van start gaat, kun je tijdens de voorverkoop alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven.

Over de voorverkoop
Tijdens de voorverkoop, die begin november start, kun je online alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven*. Binnenkort delen we de nieuwe woningimpressies, prijsbandbreedtes en kavelkaart met de ligging van de woningen met jou. Zo kun je goed bepalen welke woningen het best passen bij jouw wensen en budget.

* Goed om te weten: geef je straks bij de voorverkoop jouw voorkeuren door, dan heb je een streepje voor bij de woningtoewijzing na start verkoop!

Voorverkoop-event begin november
De planning is om begin november een voorverkoop-event te houden. Tijdens dit event kom je meer te weten over het woningaanbod, de prijsbandbreedtes, de financiering en meer. Via deze website en de nieuwsbrief lees je meer over het event en waar/wanneer het plaatsvindt.

Vallei van Milsbèk: prachtig gelegen
Zie jij jezelf al heerlijk en energieneutraal wonen in Vallei van Milsbèk? Via de button hieronder lees je meer over de natuurrijke omgeving en gunstige ligging. Ook zie je de reisafstand tot belangrijke punten in de omgeving en lichten we enkele hotspots in de omgeving uit.

Meer over de mooie locatie