bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop fase 2 gestart: schrijf je in!

1 februari 2024

Het is zover: de prachtige, energieneutrale woningen van Vallei van Milsbèk – fase 2 zijn in verkoop. Schrijf je snel in op jouw favoriete woning(en)!

Eenvoudig online inschrijven
Via de aanbodpagina kun je alle woninginformatie bekijken: van de VON-prijzen en de woningkenmerken tot de impressies. Op de downloadpagina vind je onder meer de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure en de koperskeuzelijsten waarmee je de woning naar jouw smaak kunt aanpassen.

Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven? Dan ga je in de accountomgeving naar ‘Online inschrijven' en vul je de gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeur al tijdens de voorverkoop doorgegeven, dan staan deze al gereed. Je kunt jouw voorkeuren nog aanpassen naar wens. Als je een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ hebt, dan kun je deze uploaden bij stap 4: Financieel.

Na het digitaal ondertekenen en indienen van jouw inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf dan maak je kans op een woning! De inschrijfperiode loopt tot zondag 11 februari 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Verkoop-event
Vanavond vindt vanaf 19.00 het verkoop-event* plaats in zalencentrum Trefpunt (Kerkstraat 31 te Milsbeek). Hier vertellen we je graag meer over het plan, de woningen en de financiering. Na afloop kun je de brochure meenemen om thuis nog eens rustig door te bladeren. Ben jij erbij? Meld je hieronder aan!

Aanmelden verkoopevent

* Op het event kun je via het scannen van een QR-code laten weten dat je aanwezig was. Dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Toewijzing en ‘save the date’: 21 februari
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk donderdag 15 februari of er een woning aan jou is toegewezen. Is dat het geval, dan ontvang je een uitnodiging voor de optantenavond: woensdag 21 februari vanaf 18.45 uur in LIV Woonbelevingscentrum te Nijmegen. Tijdens deze avond ontvang je meer informatie over de woningen en het verdere proces. Kun je die avond niet aanwezig zijn? Dan ontvang je alle informatie digitaal.

We zien je inschrijving graag tegemoet. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige nieuwe bewoners van Vallei van Milsbèk!

Bekijk het woningaanbod!