bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Tweede informatieavond: dinsdag 1 november

18 oktober 2022

Er is een nieuwe informatieavond gepland voor nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk: dinsdag 1 november om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur), in zalencentrum Trefpunt in Milsbeek.

Hieronder vertellen we je over de opzet van de avond en kun jij je aanmelden.

Opzet van de avond: informeren en input ophalen

Informeren. Tijdens de vorige avond bleek behoefte te zijn aan een algemene presentatie van de plannen. Daarom beginnen we deze avond met een plenair gedeelte – van 19.30 tot circa 20.00 uur – waarbij de plannen worden toegelicht door betrokkenen vanuit ontwikkelaar KlokGroep, de gemeente Gennep en de stedenbouwkundige vanuit Buro Waalbrug. Denk aan het beoogde woningaanbod, de opzet van de wijk en het vervolgproces in hoofdlijnen.

We kunnen ons voorstellen dat je na de presentatie nog vragen hebt over de plannen. Deze kun je stellen bij de themaborden die staan opgesteld. Op deze borden staat informatie over onder meer de stedenbouwkundige opzet, het verwachte woningaanbod en de duurzaamheidsambities voor de nieuwe wijk. Bij de panelen staan de betrokkenen vanuit KlokGroep, de gemeente en de stedenbouwkundige. Zij geven graag toelichting en beantwoorden jouw vragen.

Input ophalen. De plannen voor Vallei van Milsbèk staan nog niet in detail vast: momenteel zijn de globale kaders vastgesteld door de ontwikkelaar en de gemeente. Binnen deze kaders worden de komende periode veel details ingevuld. Daarom zijn ideeën, suggesties en kanttekeningen van omwonenden en woningzoekenden welkom. Deze input helpt om tot een breed gedragen plan te komen dat zoveel mogelijk waarde toevoegt. Je kunt jouw input op post-it notes op de themapanelen plakken.

Dit doen we met de input
Samen met de gemeente bekijken we hoe de input binnen de vastgestelde kaders kan worden meegenomen bij de verdere uitwerking van de plannen voor Vallei van Milsbèk. Denk aan ideeën over de invulling van het openbaar groen in de wijk, of het bijstellen van het woningaanbod als er veel vraag blijkt te zijn naar bepaalde woningtypes. Via de projectwebsite en de nieuwsbrief zullen we in de loop van november toelichten hoe de input – ook van de eerste informatieavond in juli – wordt meegenomen bij de uitwerking van de plannen.

Aanmelden voor de informatieavond
Via onderstaande button kun jij je – t/m vrijdag 28 oktober – aanmelden voor de inloopavond. Hierbij kun je aangeven voor welk deel van de avond jij komt: de presentatie van 19.30 tot 20.00 uur of het bekijken van de panelen tussen 20.00 en 21.00 uur (allebei kan natuurlijk ook). Je kunt via de aanmeldbutton ook eventuele vragen doorgeven die je op dit moment hebt. Veel gestelde vragen laten wij aan bod komen tijdens de presentatie.

Kun je 1 november niet aanwezig zijn? Via deze website en de nieuwsbrief delen we na de informatieavond de belangrijkste informatie die tijdens de avond aan bod is gekomen.

Aanmelden informatieavond