bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Klaar voor de voorverkoop? | Nieuwe impressies

24 oktober 2023

Heb jij jouw favoriete woning(en) al bepaald? Volgende week donderdag 2 november om 12.00 uur start de voorverkoop en kun je dit doorgeven!

Bij start van de voorverkoop staan de prijsbandbreedtes online en kun je de nieuwe woningimpressies bewonderen. Hieronder zie je alvast een sneak preview!

Over de voorverkoop
Naast de prijsbandbreedtes, woningkenmerken en nieuwe impressies kun je volgende week ook de kavelkaart bekijken. Hierop zie je de precieze ligging van de woningen, de situering van de tuinen en de groene inrichting van de openbare ruimte. Geef jij vanaf volgende week donderdag jouw woningvoorkeur door, dan heb je een streepje voor bij de toewijzing ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan.

Start verkoop: 23 november
Je kunt jouw voorkeuren doorgegeven tot aan de officiële start verkoop: donderdag 23 november om 12.00 uur. Vanaf dan staat alle verkoopinformatie online en kun jij je definitief inschrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning.

Kom jij naar het voorverkoop-event? Meld je aan!
Wil jij je persoonlijk laten informeren over dit mooie project? Kom dan volgende week donderdagavond 2 november naar het voorverkoop-event! Aanmelden kan hieronder. De makelaar en projectontwikkelaar vertellen je graag meer over het gevarieerde woningaanbod.

Bij het event is ook een hypotheekadviseur aanwezig die je kan adviseren over de financiering van een nieuwbouwwoning. Hierover lees je meer op deze pagina, waar ook wordt toegelicht hoe je met een financiële check jouw kans bij de woningtoewijzing vergroot.

Aanmelden voorverkoop-event

Datum: donderdag 2 november | 18.30 – 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: Trefpunt | Kerkstraat 31, 6596 AK Milsbeek

Nieuwe impressies


Impressie twee-onder-een-kapwoningen


Impressie levensloopbestendige en reguliere rijwoningen