bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Fase 2 volgende week donderdag in verkoop!

24 januari 2024

Volgende week is het zover: donderdag 1 februari om 12.00 uur gaan de 26 woningen van Vallei van Milsbèk – fase 2 in verkoop!

Start verkoop + verkoopevent
Je kunt vanaf 1 februari om 12.00 uur jouw favoriete woning(en) bepalen en je hierop inschrijven via de accountomgeving. De inschrijfperiode loopt t/m 11 februari.

We zien je 1 februari tussen 19.00 en 21.00 uur graag in zalencentrum Trefpunt (Kerkstraat 31 te Milsbeek). Hier organiseren we een verkoopevent* waar je meer te weten kunt komen over het plan, de woningen en de financiering van een nieuwbouwwoning. Meld je hieronder aan voor het event!

Aanmelden verkoopevent 1 februari

* Op het event kun je via het scannen van een QR-code laten weten dat je aanwezig was. Dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Woningtypes Vallei van Milsbèk – fase 2
Fase 2 van Vallei van Milsbèk bevat 26 gevarieerde woningen, met veel woningtypes die ook in fase 1 zaten. Het woningtype Mirette is nieuw in deze fase. Deze 4 riante twee-onder-een-kapwoningen met een breedte van 6 meter hebben een prachtige natuurlijke uitstraling door de gevelbekleding met houtlook aan de bovenzijde.

Klik hier voor meer informatie en nieuwe impressies van de woningen van fase 2!

Energieneutraal wonen | Financiële check
De woningen van Vallei van Milsbèk zijn energieneutraal. Sinds begin dit jaar biedt dit extra leenmogelijkheden voor je hypotheek. De leencapaciteit is namelijk gekoppeld aan het energielabel van de woning. Bij een energieneutrale woning betekent dit een extra leencapaciteit van € 40.000,- bovenop je maximale hypotheek!

In dit artikel hebben we de belangrijkste hypothecaire veranderingen per 2024 op een rij gezet. Bij een hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun jij je op maat laten adviseren. Daar kun je ook een financiële check aanvragen. Door deze check straks bij start verkoop te uploaden bij je inschrijving vergroot jij je kansen bij woningtoewijzing. Met de check toon je namelijk aan dat financiering van de woning haalbaar is. Klik hieronder om een financiële check aan te vragen bij LIV Hypotheken & Verzekeringen.

 

Vraag jouw financiële check aan