bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Eerste participatie- en informatieavond

18 juli 2022

Vorige week dinsdagavond - 12 juli - konden bewoners van Milsbeek kennismaken met nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk.

In zalencentrum Trefpunt stonden borden opgesteld met informatie over het project en thema’s als duurzaamheid, verkeersontsluiting en architectuur. Betrokkenen vanuit KlokGroep, de gemeente Gennep en de stedenbouwkundige van Buro Waalsprong stonden bij de borden om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Druk bezochte avond
De avond in Milsbeek werd drukker bezocht dan verwacht, waardoor vooral aan het begin van de avond het aantal informatieborden niet voldoende bleek. Ook de insteek van de avond – bezoekers individueel spreken en informeren over de plannen – bleek niet volledig helder gecommuniceerd en door de grote opkomst ook niet altijd even goed mogelijk. Dit nemen we als verbeterpunten mee voor een volgende bijeenkomst. Toch gaf de avond aanleiding tot goede gesprekken en is er via het plakken van geeltjes bij de themaborden veel input gegeven op de plannen. We willen iedereen hartelijk bedanken voor het meedenken en het delen van ideeën. 

Bekijk de themaborden

Impressie van input via geeltjes en stickers

Volgend informatiemoment
Later dit jaar volgt er een nieuwe informatieavond voor Vallei van Milsbèk. Dan zullen we ingaan op de actuele status van Vallei van Milsbèk en tonen we hoe de opgehaalde input is verwerkt in de plannen. Ook zal het dan weer mogelijk zijn om je ideeën te delen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws per mail te ontvangen.