bus auto fiets
Menu

Locatie Vallei van Milsbèk

Vallei van Milsbèk ligt in het mooie Milsbeek: een gemoedelijk dorp in de gemeente Gennep, gelegen in het noordelijke puntje van Limburg. Of je nu zoekt naar rust en ontspanning, graag de natuur ingaat of wilt genieten in een toekomstbestendige en duurzame woning: bij Vallei van Milsbèk vind je het allemaal!

Ter info: aan de zuidkant van het plangebied aan de Langstraat en ten noordwesten van het plangebied aan de Teelebeekstraat vinden kleine nieuwbouwontwikkelingen plaats. Dit betreft echter kleine ontwikkelingen van respectievelijk circa 8 en 5 woningen.

Natuur en voorzieningen dichtbij

Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van Milsbeek en omgeving. Het dorp ligt aan de rivieren de Maas en de Niers en aan de voet van het mooie Reichswald dat doorloopt in Duitsland. Milsbeek wordt omringd door uitgestrekte groene velden, bossen en heuvels. Ook alle dagelijkse voorzieningen en stadse gemakken vind je in de buurt.

  • Een groene wijk

    Er is in de wijk veel aandacht voor biodiversiteit en klimaatadaptatie. Zo krijgen platte daken – zoals bergingen en uitbouwen – een sedum/groendak. Naast een mooie uitstraling zorgt dit voor natuurlijke wateropvang en verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Ook komt er een wadi voor natuurlijke wateropvang, een groen hofje voor bevordering van de biodiversiteit en nestelgelegenheden in woninggevels. Kortom: een fijne woonplek voor mens én dier!

  • Gunstige ligging

    Woon je in Vallei van Milsbèk, dan vind je alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. In het dorpscentrum vind je een gevarieerd winkelaanbod. Daarnaast heeft Milsbeek een huisartsenpraktijk en een basisschool met peuterspeelzaal, voorschoolse en buitenschoolse opvang. In omliggende plaatsen op fietsafstand is er een ruim aanbod op het gebied van om voortgezet onderwijs. Grotere steden zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Zo sta je met de auto al binnen 20 minuten in Nijmegen!

  • Milsbeek: een fijne sfeer

    Milsbeek heeft veel meer te bieden dan alleen een prachtige groene omgeving. Je vindt hier lokale winkels, gezellige cafés en bruisende markten. Het is een plek waar je je snel thuis voelt en waar vriendelijkheid en gemoedelijkheid de boventoon voeren. Er zijn verschillende ontmoetingsplekken, zoals de Huiskamer en het Trefpunt, waar activiteiten voor jong en oud. Zo worden er spontane contacten gelegd, wat de verbondenheid in het dorp versterkt.

Afstand tot belangrijke punten

Op de kaart zie de ligging van Vallei van Milsbèk. Voor het gemak hebben wij hieronder de afstand tot een aantal locaties voor je opgezocht. De getallen geven het aantal minuten aan dat je onderweg bent met de fiets, auto of openbaar vervoer.

Naar
Supermarkt 3 3 14
Basisschool 3 3 12
Mookerplas 6 4 18
Sint-Jansberg 8 5 25
Nijmegen 45 20 35
Gennep 16 9 18
Duitsland 5 3 14

Hotspots in de buurt

In de omgeving van Milsbeek vind je veel bijzondere plekken: van unieke natuurgebieden tot mooie musea en steden die een bezoek waard zijn. We lichten enkele hotspots voor je uit.

Mookerplas
1

Mookerplas

Varen, een mooi strand, watersport en goede restaurants: recreatiegebied Mookerplas heeft het allemaal! Mookerplas is een vertakking van de Maas en is hierdoor perfect om met een boot, SUP of kano een dagje het water op te gaan.

Niersdal
2

Niersdal

Het Niersdal is een schilderachtige omgeving met rivierlandschappen, bossen en glooiende heuvels. De perfecte plek voor wandel- en fietstochten. De Niers, de rivier die door de regio stroomt, biedt mogelijkheden voor kanoën en vissen.

Nijmegen
3

Nijmegen

Woon je in Milsbeek, dan ligt de oudste stad van Nederland in de buurt. Er is een gevarieerd winkelaanbod en ook struinen door de stadsparken is een aanrader. Op een zomerse dag kun je verkoeling vinden bij de Waalstrandjes.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor

de nieuwsbrief!

Update

Verkoop gestart!

Verkoop gestart!

De verkoop van Vallei van Milsbèk - fase 1 is gestart! Schrijf je nu in!

Schrijf je in!