bus auto fiets
Menu

Verwachte start verkoop: november 2023

Wonen op een prachtige locatie

Vallei van Milsbèk

De vraag naar nieuwe woningen is groot, zo ook in de regio van Milsbeek. Met nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk komen er 77 nieuwe woningen bij in het gebied tussen de Heiveld en de Langstraat.

Met een divers woningaanbod – van sociale koop/huur tot vrije sector koop en uiteenlopende levensloopbestendige woningen –  is ons doel om iedere doelgroep een passende woning te bieden. Van starters en doorstromers tot senioren. Zo wordt Vallei van Milsbèk een gevarieerde en gezellige nieuwe woonwijk!

Dit is de planning
Vallei van Milsbèk gaat in 2 verschillende fasen in verkoop. Fase 1, met een verscheidenheid aan mooie rijwoningen, standaard en levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, gaat naar verwachting in november 2023 in verkoop. Hieronder zie je de verwachte planning voor de komende periode:

 • Najaar 2023: woningimpressies en prijsbandbreedtes
 • Oktober 2023: start voorverkoop
 • November 2023: start verkoop fase 1!

BEKIJK DE EERSTE WONINGSCHETSEN HIER

Energieneutraal en biodiversiteit

Alle woningen van Vallei van Milsbèk zijn energieneutraal (ENG, wat staat voor Energie Neutraal Gebouw). Hiermee zijn de woningen nóg duurzamer dan BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Concreet houdt ENG in dat de woningen evenveel duurzame energie opwekken als nodig is voor de verwarming en ventilatie van de woning en voor warm tapwater. Goed voor het milieu én voor je energiekosten!

Naast energiezuinigheid is er bij Vallei van Milsbèk ook veel aandacht voor biodiversiteit en klimaatadaptatie. Zo krijgen alle platte daken – zoals bergingen en uitbouwen – een sedum/groendak. Naast een mooie uitstraling zorgt dit voor natuurlijke wateropvang, een voedselbron voor dieren en voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden.

Gevarieerd woningaanbod

Vallei van Milsbèk biedt een breed woningaanbod met aandacht voor betaalbare woningen (sociale huur en goedkope koop tot € 250.000,-). Ook is er een ruim aanbod levensloopbestendige woningen: van de 77 woningen zijn er 21 standaard levensloopbestendig, verdeeld over verschillende prijscategorieën in zowel huur als koop. Bovendien kunnen 10 reguliere twee-onder-een-kapwoningen, afhankelijk van de vraag, ook uitgevoerd worden als levensloopbestendige (semi)bungalow.

Hieronder zie je het beoogde woningprogramma van Vallei van Milsbèk.

Aandacht voor:

 • Betaalbare woningen

  Betaalbare woningen

 • Levensloopbestendig wonen

  Levensloopbestendig wonen

 • Duurzaam wonen

  Duurzaam wonen

 • Groen in en rondom de wijk

  Groen in en rondom de wijk

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen van nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe