bus auto fiets
Menu
Exterieur 3
Vogelvlucht
Exterieur 7
Exterieur 5
Exterieur 6
Exterieur 4
Exterieur 2
Exterieur 1

Nog 1 levensloopbestendige woning beschikbaar! Bekijk de

aanbodpagina

ENERGIENEUTRAAL WONEN IN

Vallei van Milsbèk

Bijna alle woningen zijn verkocht, er is nog 1 fraaie levensloopbestendige tussenwoning beschikbaar. Bekijk de aanbodpagina.

Op de downloadpagina vind je alle verkoopinformatie: van brochure tot verkooptekening en van keukenbrochure tot koperskeuzelijst.

Dit is de actuele status

Energieneutraal en klimaatadaptief

Alle woningen van Vallei van Milsbèk zijn energieneutraal (ENG, wat staat voor Energie Neutraal Gebouw). Hiermee zijn de woningen nóg duurzamer dan BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Concreet houdt ENG in dat de woningen evenveel duurzame energie opwekken als nodig is voor de verwarming en ventilatie van de woning en voor warm tapwater. Goed voor het milieu én voor je energiekosten!

Naast energiezuinigheid is er bij Vallei van Milsbèk ook veel aandacht voor biodiversiteit en klimaatadaptatie. Zo krijgen alle platte daken – zoals bergingen en uitbouwen – een sedum/groendak. Naast een mooie uitstraling zorgt dit voor natuurlijke wateropvang, een voedselbron voor dieren en voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden.

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen van nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Update

Verkoop gestart

Verkoop gestart

De verkoop van Vallei van Milsbèk - fase 1 is gestart: bekijk de woningen en schrijf je in!

Naar het woningaanbod