bus auto fiets
Menu

Aankoopproces

Hoe ziet het aankoopproces van een woning bij Vallei van Milsbèk eruit? Hieronder hebben we de stappen beschreven. Zo weet je wat je kunt verwachten en hoe je jouw kansen bij de woningtoewijzing kunt vergroten!

home - about background (14) - 820 x 340.jpg

1. Verkoop fase 1

De verkoopperiode bij van Vallei van Milsbèk – fase 1 liep van 23 november t/m 3 december 2023. Alle woningen staan onder optie, maar je kunt je nog inschrijven voor de reservelijst via de accountomgeving.

De verkoop van fase 2 - bestaande uit 26 koopwoningen - start 1 februari 2024! Wil je jouw kansen bij woningtoewijzing vergroten? Zorg dan dat je straks een financiële check kunt toevoegen aan je inschrijving. Hiermee toon je aan dat je de woning kunt financieren. Klik hieronder om een financiële check aan te vragen bij LIV Hypotheken & Verzekeringen. 

 

Financiële check aanvragen
klokgroep_liv_base_70.jpg

2. Verkoop fase 2

De verkoop van fase 2 - bestaande uit 26 koopwoningen - start 1 februari 2024. Via deze website en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de planning en het woningaanbod. 

Inschrijven fase 2. Vanaf de start verkoop kun jij je via de accountomgeving inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. De woningen worden geautomatiseerd toegewezen op basis van de woningvoorkeuren en de volledigheid van de inschrijvingen (bijvoorbeeld of er een financiële check is toegevoegd).

Woning toegewezen. Er is een woning aan je toegewezen! Tijdens een afspraak met de makelaar neem je de verkoopinformatie door die je vooraf heb ontvangen. Ook kun je een vervolgafspraak inplannen met de hypotheekadviseur.

Aankoop. Je gaat over tot aankoop van de woning en plant een afspraak bij de makelaar voor het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst. Je levert de benodigde stukken aan bij je hypotheekadviseur en vraagt je hypotheek aan.

Adviesgesprekken. In Woonbelevingscentrum LIV heb je adviesgesprekken met onder meer de keuken- en badkamerspecialist. Zo kun je de woning helemaal naar jouw wens vormgeven!

Vragen of contact? 

Naar de contactpagina
Start-bouw.jpg

3. Bouwfase

Naderende start bouw. Via kopersnieuwsbrieven blijf je op de hoogte van de naderende start bouw van jouw woning en de status van de opschortende voorwaarden. Voorafgaand aan de start bouw ontvang je het mooie nieuws dat aan alle opschortende voorbereidingen is voldaan, wat betekent dat de bouw kan starten. De start van de bouw van fase 1staat op dit moment gepland op Q3 2024 en van fase 2 op Q4 2024. 

Grondtransport. Je ontvangt het garantiecertificaat, waarin staat dat jouw woning gegarandeerd wordt (af)gebouwd en correct wordt opgeleverd. Daarnaast mag je naar de notaris om de transportakte te ondertekenen. Een bijzonder moment, want nu ben je officieel eigenaar van de grond! Ook wordt in de meeste gevallen de hypotheekofferte actief.

Start bouw. Yes, de bouw van je woning is gestart! Je wordt uitgenodigd voor een feestelijke start bouwmoment op de bouwplaats. Je ontvangt de eerste termijnfactuur rond het moment dat de fundering van je woning er ligt.

Voortgang bouw. Via nieuwsbrieven en foto’s in je kopersportaal word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw. Ook ontvang je een eerste enquête over het verkoop- en woonwensentraject, waarin je kunt aangeven hoe je dit hebt ervaren.

Kijkmoment. Wat leuk, het kijkmoment! Je mag jouw nieuwe woning komen bekijken en kunt meteen de diverse ruimtes inmeten. Zo verloopt de afbouw en oplevering straks soepel.

4. opleverfase

Voorbereiding vooroplevering. Het is bijna zover! Je ontvangt een uitnodiging voor de vooroplevering en de eindoplevering van jouw woning. Ook krijg je belangrijke informatie over de oplevering en het onderhoud van je woning.

Vooroplevering. Tijdens de vooroplevering inspecteer je jouw woning op eventuele onvolkomenheden en geeft deze door aan de aannemer. Zo kunnen deze punten worden verholpen vóór de eindoplevering. Ook kun je de opstalverzekering en de energielevering van je woning regelen, zodat deze bij oplevering ingaat.

Eindoplevering. Spannend, het wachten wordt beloond: de eindoplevering van je woning! Je ontvangt de sleutels en eventuele laatste opleverpunten worden genoteerd. Na de eindoplevering geef je de aannemer een korte beoordeling via een enquêteformulier.

3152661.jpg

5. Woonfase

Fijn, je kunt jouw nieuwe woning betrekken! Eventuele laatste opleverpunten worden in de komende 3 maanden hersteld door de aannemer. De serviceafdeling van de aannemer is vanaf nu je vaste aanspreekpunt. In het kopersportaal vind je alle praktische informatie en contactgegevens.

Je ontvangt een afsluitende enquête over het bouw- en oplevertraject.

6. Garantiefase

Je woont met veel plezier in je nieuwe woning. Omdat jouw woning beschikt over Woningborg- of SKW-garantie, kun je bij eventuele problemen altijd terecht bij de serviceafdeling van de aannemer.

Vragen of contact opnemen? 

Naar de contactpagina

Update

Verkoop gestart!

Verkoop gestart!

De verkoop van Vallei van Milsbèk - fase 1 is gestart! Schrijf je nu in!

Schrijf je in!